Inici

Més de quaranta anys que m’he passat tafanejant i omplint papers d’idees, de recerques i també d’errors, han generat un divers corpus de treballs sobre cultura popular. Articles, textos, pròlegs, capítols de llibres i algun llibre sencer. Ara que ja tinc dues edats, em trobo que sovint hi ha gent que em demana que escrigui coses que ja he publicat, al mateix temps que crec que el què he investigat i escrit pot interessar a qui també sigui tafaner de la cultura popular. Ho poso a disposició de tothom, per als curiosos, per als que ja m’heu llegit i fins i tot per als qui no caic bé o els qui de tant en tant m’heu plagiat. Per a tothom.

Busqueu, trieu i remeneu a veure si algun dels temes que m’han fer dedicar-los una estona us poden ser útils o us descobreixen alguna cosa nova. Hi ha de tot, textos que m’agraden i altres que no, de molt meditats, d’altres de batzegada, també de quan amb prou feines sabia què escrivia. Textos bons i dolents, tot s’hi val i com va dir Joan Amades, jo ho cullo tot, ja vindrà qui sabrà destriar el gra de la palla.

Aquesta web neix ni més ni menys amb l’objectiu de posar a disposició de tothom aquests treballs, amb el desig que puguin ser útils a qui com jo, s’estima la nostra cultura més pròpia i el nostre país.

;